Bakken en braden zonder BBQ doe je zo:

Nu het zomer is wordt buiten koken weer super populair! Veel mensen gaan barbecueën, maar je kunt ook heel veel andere leuke dingen doen!

Prins Tuinproducten weet dit en daarom verkopen wij niet alleen barbecues maar ook goulashpannen en wokpannen. Deze zijn voorzien van een driepoot zodat ze overal stevig staan en er geen ongelukken kunnen gebeuren. In combinatie met een van de vuurschalen is het heerlijk om tijdens een gezellige zomeravond te koken in de tuin of op de camping!

De goulashpannen zijn perfect om heerlijke soepen mee te kunnen maken! Bijvoorbeeld een goulashsoep, maar een heerlijke groentesoep is natuurlijk ook geen probleem! De goulashpannen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Zwart staal (10L, 14L)
  • Roestvrij staal (10L, 14L)
  • IJzer (8L, 11L, 16L)

Elke goulashpan is uitgerust met een bijbehorende driepoot en ben je direct klaar om te kunnen koken!

De wokpannen zijn uitstekend om boven een kampvuur te kunnen wokken. Alles wat je kunt wokken, kan in de pan! Ook de wokpannen bij Prins Tuinproducten zijn voorzien van een bijpassende driepoot. De wokpannen zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen.

  • Zwart staal, diameter 60cm
  • Zwart staal, diameter 70cm

Tijdens het gebruik van een wokpan is het wel belangrijk dat het eten niet aanbrandt aan de pan. Dit kun je voorkomen door het gebruik van echte boter of olijfolie. Doe dit voordat je begint met bakken. Verder is het erg belangrijk dat je geen metalen keukengerei gebruikt aan de binnenkant van de pan. Na het wokken de pan goed schoon- en droogmaken, maar let op: gebruik hier geen schuursponsje of andere ruwe dingen voor! Dit kan de pan erg beschadigen.

Veel succes met het maken van de soep of het wokken!

Matthijs Looren de Jong

Prins Tuinproducten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *