Het word weer kouder! Tijd om de kachel op te vullen

U heeft het waarschijnlijk al lang gemerkt, het word word steeds kouder in ons kleine kikkerlandje. Tijd voor gezelligheid en warmte in uw huis en tuin. En wat is er nou knusser dan een openhaard. Lekker met een bak chocomel, genieten!

Maar wat heb je aan een openhaard als je geen hout hebt? Snel even kopen dus. Op onze website hebben we 2 verschillende brandstoffen om uw openhaard mee op te stoken.

  Briketten

Brikketen zijn er 1 van, dit zijn blokjes gemaakt van samengeperst zaagsel. Ideaal voor als u geen zin heeft om grote blokken hout te tillen. Daarbij zijn ze ook goedkoper dan echt haardhout. We verkopen ze in zakken van 15 kg, maar voor de echte fanatiekelingen zijn ze ook verkrijgbaar in Big Bags van 50 kg.

Big Bags gevuld met haardhout

Maar al wilt u het echte winter gevoel met echte blokken hout, dan kunt u e ook voor kiezen om een Big Bag met haardhout te kopen. Een groot voordeel hiervan is dat als u 4 Big Bags koopt,  de 5e er gratis bij komt! Dan heeft u gelijk genoeg voor de hele winter.

 

Klik hier om ze gelijk te bestellen.

Geniet van de gezellige avondjes bij de kachel!

Susanne Prins

Prinstuinproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *