Het voorjaar komt eraan, dat wordt inslaan!

Het voorjaar, de natuur bloeit weer langzaam op. Tijd om weer de tuin in te gaan, een wandeling om even te genieten van de geur en de zon. Heerlijk! Dit is ook de ideale tijd om alvast je tuin voor te bereiden voor de zomer. Daarom hebben wij een paar MUST HAVES voor u op een rijtje gezet.

#1 Een kachel van het merk FJOER

In ons assortiment hebben we sinds kort prachtige kachels van het merk FJOER. Het zijn hele elegante kachels met een hoog rendement. In ons assortiment hebben wij 3 verschillende varianten.

Een zonder ruit, een met 1 ruit en tenslotte nog een kachel met 2 ruiten (aan twee zijden). Alle 3 van top kwaliteit!

Een kachel is vooral een echte must have voor de zomer omdat het ’s avonds hard kan afkoelen. Je wilt het natuurlijk niet koud krijgen en met deze kachels is genoeg warmte gegarandeerd!

#2 Een lage vuurschaal met handvatten en stalen pan

Dit is een robuuste vuurschaal met een paar handige kenmerken. Zo is de vuurschaal voorzien van een stalen pan. Dit is een pan die precies in de vuurschaal past en waar u dus heerlijk in kan koken.

Daarbij beschikt de pan over 3 vakken. Hierdoor blijft het eten goed gescheiden en kunt u meerdere dingen tegelijk koken. En tenslotte heeft dit product handvatten, dit is super handig als u hout wilt bijvullen. Een echte must have dus en een goede vervanger van de BBQ.

#3 De smokehouse rookoven

Dit is een mooie en compacte rookoven gemaakt van staal. Dit model beschikt over een temperatuurmeter, zo weet je wanneer de rook warm genoeg is.

Verder is dit een super handige rookoven omdat er heel veel verschillende verdiepingen in zitten. Zo heeft het stokjes om rookworsten aan te hangen en een plaatje voor een lekker stuk vlees.

Omdat een rookoven nog niet zo bekent is bij velen, heeft Mathijs een blog gemaakt waar precies in staat beschreven hoe een rookoven werkt. Klik hier om de blog gelijk te bekijken.

Dit waren een paar echte must haves voor deze zomer. Bestel ze alvast zodat u ze nu al kunt installeren en u gelijk kunt genieten zodra de zon gaat schijnen! We hopen dat de producten voor prachtige en onvergetelijke momenten zullen zorgen en we wensen u een fantastisch 2020 toe!

Susanne Prins

Prinstuinproducten

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *