Laat de zomerse dagen beginnen!

De afgelopen weken waren al fantastisch, warme dagen met volle bak zon. Alsof het al zomer was. Nu een weekje met wat buien tussendoor. Klinkt misschien wat minder, maar de natuur heeft natuurlijk ook water nodig.

Dit jaar word op vakantie gaan naar het buitenland waarschijnlijk wat moeilijk. Wat is er dan leuker dan vakantie in je eigen tuin?

Tijd om van uw eigen tuin een vakantieoord te maken zodat u heel de zomer kunt genieten.

Een vuurschaal of een kachel voor ’s avonds zodat het warm blijft. Wok- en goulashpannen voor een lekker diner. Ziet u het al voor zich?

Niet alleen is dit een goed alternatief voor uw vakantie naar het buitenland. Uw bespaard ook nog eens een heleboel geld. Benzinekosten of een vliegtuigtickets zijn namelijk allemaal niet meer nodig. Anders gezegd, de kans om geld in uw eigen huis en tuin te stoppen waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Bestel vandaag nog zodat uw producten in huis zijn zodra het zonnetje weer gaat schijnen. Dan kunt u meteen aan de slag en kunnen de zomerse dagen weer beginnen!

Om het u zelfs nog wat aantrekkelijker te maken hebben wij een aanbieding speciaal voor u. Vanaf 28 april 2020 ontvangt u 5% korting op alle vuurschalen en vuurkorven! Daarbij ontvangt u ook nog eens 5% extra korting wanneer u meer dan €250 besteed.

Gebruik de kortingscode 5FIREBOWL2020 en de korting zal direct worden toegepast . Wanneer u meer dan €250 besteed kunt u ook nog eens de kortingscode DISCOUNT250 toevoegen. De actie loopt t/m 25 mei 2020, dus grijp uw kans en maak er een onvergetelijke zomer van.

Susanne Prins
Prinstuinproducten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *